Vi har den nødvendige kompetansen og utstyrsparken for optimalt resultat

Vi har gjennom over 45 års erfaring etablert oss til å bli en velkjent aktør innen kjerneboring, betongsaging, rivearbeid, miljø-, asbest- og radonsanering og pigging.

Vi leverer tjenester til både privat- og næringskunder, primært i Østfold og søndre del av Akershus.

 

Vi tar alle oppdrag like seriøst, og har derfor opparbeidet oss en stor og variert kundemasse. Våre ansatte har et bredt område av fagkompetanse, og består blant annet av elektrikere, entreprenører, rørleggere og byggmestere.

 

For å være sikker på at hvert prosjekt blir utført med topp kvalitet fra start til slutt, er vi opptatt av at utstyrsparken vår kontinuerlig består av det siste innen det som er tilgjengelig for de ulike tjenestene. Vi ser på vår erfaring som vår hovedstyrke. Dette i kombinasjon med det siste av tilgjengelig teknisk utstyr, samt stor bredde i utstyrsparken, gjør oss attraktive både på pris og ikke minst gjennomføringsevne i de ulike typer prosjekter vi deltar i.

Våre ansatte innehar stor variasjon i form av ekspertiseområder. Vi består blant annet av elektrikere, entreprenører, rørleggere, tømrere og byggmestere. Dette gjør at vi har en bred kompetanse spredd utover bedriften, noe som er positivt i større prosjekter.

Ta kontakt med Hans Martin Andreassen tlf. 920 30 988 eller Halvor Adolfsen tlf. 905 095 89, vedrørende spørsmål om hva vi kan gjøre for deg!

Lukk