Hvordan vi arbeider

Vårt mål er å hjelpe kunden i all slags vær, og bistå med vår erfaring og kunnskap, for å gjøre hverdagen til våre kunder enklere. Med egne servicebiler tilbyr vi også utlevering og besøk ute på byggeplasser i hele Østfold, Oslo og Akershus.

Spesialist på innkjøp

Med flere hundre leverandører og tilgang til over en million varer har vi kapasitet til å være din totale leverandør. Derfor stiller vi høye krav til vår eget kompetanse.

Vi er stolte over å ha erfarne ansatte, og vi vet viktigheten av kunnskap om regelverk og produktene vi selger. Vi har regelmessig oppdatering og produktopplæring, så våre kunder kan være sikre på å få riktig informasjon. Vi gjør alt vi kan for å sørge for at våre kunder kjøper det riktige produktet til formålet.

Den beste forretningsmodellen

Selv om vi er et uavhengig selskap, er vi medeier av BIG-gruppen. En kombinasjon som gjør oss sterke, med muskler i ryggen. Vår butikk har et stort, lokalt tilpasset utvalg av varer, så vi slipper utlevering fra sentrallager, som ofte tar tid. 

Det er noe spesielt med Diamantboring Unicon

Vi vet hvordan det er.
Arbeide i en konkurranseutsatt bransje krever hardt arbeid, lange arbeidsdager og hundre prosent kontroll på alle kostnader. Vi ønsker å bidra med det vi er best på, og sørge for at deres valg av verktøy, maskiner og forsyninger alltid blir kostnadseffektive.

En ekte profesjonell butikk
Diamantboring Unicon AS har siden 1989 levert verktøy og maskiner, verneutstyr og arbeidstøy, lim, fug og festemateriell til fagfolk.

Vi fungerer som et bindeledd mellom produsenter og sluttkunder innen bygg, industri, service og det offentlige. Vi har en flott butikk og kompetente medarbeidere med stor bransjeerfaring. Alle med ønske om å hjelpe dere med å løse deres unike problemer eller utfordringer.

Gjør det dere er best på!
Driftstiden deres er en av deres mest verdifulle eiendeler. Norske industri-, bygg- og anleggsselskapers daglige kjøp av verktøy, maskiner og forsyninger stjeler ofte unødvendig mye ressurser fra kjernevirksomheten. Ved å samle innkjøp hos Diamantboring Unicon AS, kan dere redusere antall leverandører. Koordinerte leveranser og færre fakturaer gir bedre samlet økonomi, og dere får mer tid til å gjøre det dere er best i - deres eget arbeid.

Se på oss som deres egen butikk!
I stedet for et standardisert sentrallager er målet vårt å ha en tilpasse butikk for det lokale markedet. Dette vil hjelpe dere med å minimere lager- og distribusjonskostnadene uten å risikere tilgjengeligheten av viktige produkter.

Vår kunnskap er deres kunnskap
Med riktig kunnskap om produkter kan en liten forskjell mellom ulike produktalternativer til slutt spille en avgjørende rolle. Å alltid arbeide med akkurat det rette produktet for nåværende formål, verken bedre eller verre enn dere trenger, er viktig for den samlede økonomien. Vårt lokale fundament med unik kompetanse, engasjement, fleksibilitet kombinert med en sterk sentral organisasjon i ryggen, gjør det mulig for oss å hjelpe deg i enhver mulig situasjon.

Så for å oppsummere kan vi si at vi vil gi deg den beste service, og du får en samarbeidspartner med tilgang til hele verdens ekspertise. Som kunde hos oss, trenger du sjelden å ty til andre!

Ta gjerne kontakt med Line Østlie, tlf. 918 73 769, eller besøk oss i vår butikk tlf. 69 36 03 74.

 

Lukk